На плаж през зимата

На плаж през зимата: №3 – Лозенец

Видео номер 3 от поредицата – “На плаж през зимата“.
Така изглеждаше плажът в село Лозенец вчера (28.12.2018). Бурното море изхвърля много отпадъци, но от нас зависи дали те ще се озоват отново там. Всеки от нас, при разходка по плажа, би могъл да вземе един, два отпадъка и да ги пусне в близкото кошче. По този начин, вече изхвърлените от морето отпадъци няма да попаднат отново в него и ще се радваме на по-чисти плажове през лятото.
Според закона за устройство на Българското Черноморско крайбрежие за почистването на плажовете с концесия е отговорен концесионерът. Към това трябва да добавя, че не е редно плажовете да се чистят само през лятото, когато от тях се печелят пари.
Доброволческите организации не могат да почистят всички плажове!

На плаж през зимата №3 – Лозенец (28.12.2018)

Видео номер 3 от поредицата – "На плаж през зимата". Така изглеждаше плажът в село Лозенец вчера (28.12.2018). Бурното море изхвърля много отпадъци, но от нас зависи дали те ще се озоват отново в морето. Всеки от нас, при разходка по плажа, би могъл да вземе един, два отпадъка и да ги пусне в близкото кошче. По този начин, вече изхвърлените от морето отпадъци няма да попаднат отново в морето.Според закона за устройство на Българското Черноморско крайбрежие за почистването на плажовете с концесия е отговорен концесионерът. Не е редно плажовете да се чистят само през лятото, когато от тях се печелят пари.Доброволческите организации не могат да почистят всички плажове!#Lozenets #Лозенец

Posted by Lessplastic Bulgaria on Saturday, 29 December 2018
За по-добро качество натиснете “HD” в настройките на видеото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *