Новини

Подари боклук

Точно преди три години, през лятото на 2016 година, ми хрумна идеята за Lessplastic Bulgaria. За жалост все не оставаше време да отпразнувам рождения ден на Lessplastic Bulgaria, но до днес. При това за трите години наведнъж. И ще празнуваме цели две седмици – от 8 август до 22 август 2019 година, за да наваксаме и за предишните рождени дни.
Както всеки рожден ден, не може и този да мине без подаръци. Какви да са те? Какво подхожда на Lessplastic Bulgaria? Боклук, разбира се!

За третия ни рожден ден ви каним да ни подарите отпадъци. По-точно три отпадъка, защото ставаме на три години 😊. Почистете три боклука и ни честитете със снимка, като ги изхвърлите (разбира се) на правилното им място.

Събери поне три отпадъка и ни ги подари, като ги изхвърлиш на правилното място или ги предадеш за рециклиране.

Тази година имаме и още един повод за празнуване. Два рождени дни в едно 😊. Нашата добра приятелка и съмишленик в борбата за по-малко отпадъци Мария от Плетчица чества своя рожден ден на 16.08 и няма нищо по-хубаво от това да се обединим под обща кауза – по-малко отпадъци сред природата. Няма да споменаваме на колко години става, но ето едно предизвикателство за по-амбициозните от вас – ако съберете поне 30 отпадъка в нейна чест, със сигурност тя много, ама много ще се зарадва 😊.

Можете да споделяте снимките в събитието, на страницата на Lessplastic Bulgaria, на страницата на Плетчица, на “историята” си или пък в инстаграм, а ако желаете използвайте хаштаг #lessplasticBulgaria и #ПодариБоклук или ни отбележете.
Така ще разберем за всички подаръци, честитки и вашите добри дела.

Помогнете ни да направим един голям рожден ден, на който всички са поканени. Поканете приятелите си на нашия рожден ден. Подарете ни боклук! 😊

Подари боклук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *