Новини

Run for the Oceans: да намалим замърсяването с пластмаса в океаните заедно!

Знаете за проблемa с пластмасата в океаните? Питате се какво зависи от вас? Как бихте могли да помогнете? Е, ето отговорът: Да бягаме за океаните!

Adidas, Runtastic и Parley for the Oceans се обединиха под мотото „бягай за океаните“. Инициативата цели да се обърне повече внимание на замърсяването с пластмаса в океаните. Run for the Oceans ще се проведе между 8 и 16 юни 2019 година, като за всеки пробяган километър Adidas ще дари по 1 долар (1 US$) (максимум 1,5 милиона долара) на Parley Ocean School, които залагат на образование с мисъл за природата.

Какво трябва на направите, за да участвате?

  1. Изтегли Runtastic App на телефона си
  2. Избери “Challenges”  – “Run for the Oceans”
  3. Отбелязвай всяко бягане между 8 и 16 юни с помощта на приложението и ще дариш по един долар за всеки пробяган километър!

Сега е идеалният момент да направим нещо добро, както за нашата лятна визия 😊, така и за океаните и моретата. Не е нужно да сте бягали преди. Времето е без значение. Важно е участието. Към момента има 1 600 500 регистрирани участника. Нужно е просто всеки от нас да избяга по един километър, за да дарим 1,5 милиона долара за по-чисти океани. Аз вече допринесох с моите 5 долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *