Блог

Най-мръсното порно, правено някога.

Пластмасата посегна и на най-святото! Не останаха райски кътчета. Tези с мечтаните златисти плажове и мидички, изобразени на пощенските картички. Почти на всеки плаж по света днес се виждат пластмаси. Не на всеки това му пречи, но привържениците на романтиката ще се възмутят. Неприятно е да седнеш на плажа, за да покажеш малката мечка на тазвечерната ти любима и да се набодеш на пластмасова виличка, с която някой си е боцкал цацата. Минава ти мерака за всякакво боцкане след това. Никакви мечки. Ни малки, ни големи. Секс на плажа (за коктейла говоря), и той дори е пълен с пластмаса.
Абе, пластмасата е навсякъде. Когато говорим за замърсяване с пластмаса в главите ни се появяват костенурки, погълнали пластмасови торбички, заплетени птици в корда или токсични химикали. Този пост е малко по-различен. Деца под 16 години спрете да четете в този момент. Дами, знам, че любопитството ви ще надделее. Джентълмени, нека почистим малко пластмаса!

Все повече предприятия си правят реклама на гърба на замърсяването с пластмаса. Модерно е, актуално е. Този феномен стана толкова използваем, че поставя някои стереотипи под въпрос. Какво казват хората – голотата, сексапилността, разврата продават. Да, ама не! Пластмасата продава. Ох, какво ли би станало, ако съберем тези две неща в едно – маркетингова бомба? Не мислете. Няма да ви карам и да чакате. В заглавието ви обещах порно, та ето го. Най-мръсното порно, правено някога.

Разбира се, това е цензурираната версия, но да разкажа малко за видеото, преди да стигнем и до нецензурираната. Спонсорираният от Pornhub филм цели да покаже замърсяването с пластмаса, при това по своя си начин. Според компанията, клипа е заснет на един от най-замърсените плажове на света. Интересното е, че дори порното може да е с благотворителна цел. Не се шегувам. С всяко гледане на “Най-мръсното порно, правено някога” вие дарявате средства на организацията Ocean Polymers, която се бори със замърсяването с пластмаса на сушата, в океаните и реките. Всеки помага в борбата с пластмасата по свой си собствен начин. В този ред на мисли, адмирации за двойката, участвала във филма – LeoLulu и тяхната идея.

Близки и далечни приятели, бащи и пълнолетни синове, Гошо от гимназията – днес е денят да направите едно добро дело! Гледайте! Гледайте и дарявайте. Дерзайте.

Пс. разбира се, че няма да ви оставя да търсите треперещи цялото видео. Все пак за дарения говорим! Най-мръсният филм, правен някога, си има свой собствен сайт, където ще намерите пълната версия.